Dispositivos e acessórios
Harissa
Preparação 10min
Total 20min
1 jar
Ingredientes
-
dried red chillies deseeded (see tip)40 g
-
water hot, for soaking
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds2 Tbsp
-
fine sea salt2 Tbsp
-
garlic cloves6
-
olive oil depending on consistency4 - 5 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
12 g
Energia
2902 kJ /
693 kcal
Gordura
59 g
Fibra
18 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Kofta Curry
1h 10min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Pitta Bread
2h
Harissa
25min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Jungli Laal Maas
5h
Pilau Rice
40min
Garam Masala
10min
Coriander Chutney
5min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min