Dispositivos e acessórios
Harissa
Preparação 10min
Total 20min
1 jar
Ingredientes
-
dried red chillies deseeded (see tip)40 g
-
water hot, for soaking
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds2 Tbsp
-
fine sea salt2 Tbsp
-
garlic cloves6
-
olive oil depending on consistency4 - 5 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
12 g
Energia
2902 kJ /
693 kcal
Gordura
59 g
Fibra
18 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Kashmiri Rice
30min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Pilau Rice
30min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Ras el Hanout
15min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Paneer
4h 30min
Chapatis
1h 30min
Garam Masala
10min
Coriander Chutney
5min
Chana Masala
45min