Dispositivos e acessórios
Shallot Tarte Tatin
Preparação 40min
Total 2h
4 slices
Ingredientes
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
380 mg
Proteína
5 g
Energia
1842 kJ /
443 kcal
Gordura
31 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min