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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 sprigs fresh sage leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 356.3 kcal / 1496.4 kJ
- Proteína
- 11.3 g
- Gordura
- 16.2 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Fibra
- 17.1 g
Receitas alternativas
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Warm bulgur salad with orange dressing
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Spiced red wine pears
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Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Hearty lentil chilli
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Vegan moussaka
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Black bean molè (black bean chocolate chilli)
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Spiced lentil vegetable soup
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Tomato and lentil dahl
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Indian spiced sweet potato soup
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