
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots cut into slices
- 4 radishes cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 189.1 kcal / 794.2 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Gordura
- 8.4 g
- Hidratos de carbono
- 17.1 g
- Fibra
- 5.6 g
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