Dispositivos e acessórios
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
Preparação 10min
Total 50min
5 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
old ginger cut in slices15 g
-
fresh galangal5 g
-
fresh turmeric½ cm
-
fresh red chillies deseeded2
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5
-
coriander seeds¾ tsp
-
curry powder½ tbsp
-
coconut oil45 g
-
water975 g
-
kaffir lime leaves deveined3
-
pandan leaf cut in 3 pieces1
-
fresh lion's mane mushrooms cut in pieces100 g
-
king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)50 g
-
tofu puffs cut in halves25 g
-
carrots cut in strips25 g
-
long beans cut in 3 cm strips25 g
-
coconut milk100 g
-
toasted coconut paste15 g
-
light soy sauce5 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar½ tsp
-
medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1041 mg
Proteína
10 g
Energia
2123 kJ /
507 kcal
Gordura
33 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
27 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Mustard Green Rice
35min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Palak paneer
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Mantou buns
1h 30min
Mushroom Beef Balls
50min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Mutton Peratal
1h 25min