
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 stalks fresh lemongrass white part only, bruised
- 15 g old ginger cut in slices
- 5 g fresh galangal
- ½ cm fresh turmeric
- 2 fresh red chillies deseeded
- 5 dried chillies deseeded, soaked to soften
- ¾ tsp coriander seeds
- ½ tbsp curry powder
- 45 g coconut oil
- 975 g water
- 3 kaffir lime leaves deveined
- 1 pandan leaf cut in 3 pieces
- 100 g fresh lion's mane mushrooms cut in pieces
- 50 g king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)
- 25 g tofu puffs cut in halves
- 25 g carrots cut in strips
- 25 g long beans cut in 3 cm strips
- 100 g coconut milk
- 15 g toasted coconut paste
- 5 g light soy sauce
- 1 tsp salt
- ½ tsp brown sugar
- 1 medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 507 kcal / 2123 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 53 g
- Fibra
- 9 g
- Gordura saturada
- 27 g
- Sódio
- 1041 mg
Receitas alternativas
Sesame Crème
10min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Vegetable Sambar
35min
Yu Sang
1h
Green Tea Pudding
2h 20min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Ginger sesame oil chicken
25min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Homemade Soy Milk
35min
Dried Shrimp Sambal
55min