Vegetarian Curry in Pumpkin Pot

Vegetarian Curry in Pumpkin Pot

4.3 6 avaliações
Preparação 10min
Total 50min
5 portions

Ingredientes

  • fresh lemongrass white part only, bruised
    3 stalks
  • old ginger cut in slices
    15 g
  • fresh galangal
    5 g
  • fresh turmeric
    ½ cm
  • fresh red chillies deseeded
    2
  • dried chillies deseeded, soaked to soften
    5
  • coriander seeds
    ¾ tsp
  • curry powder
    ½ tbsp
  • coconut oil
    45 g
  • water
    975 g
  • kaffir lime leaves deveined
    3
  • pandan leaf cut in 3 pieces
    1
  • fresh lion's mane mushrooms cut in pieces
    100 g
  • king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)
    50 g
  • tofu puffs cut in halves
    25 g
  • carrots cut in strips
    25 g
  • long beans cut in 3 cm strips
    25 g
  • coconut milk
    100 g
  • toasted coconut paste
    15 g
  • light soy sauce
    5 g
  • salt
    1 tsp
  • brown sugar
    ½ tsp
  • medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 507 kcal / 2123 kJ
Proteína 10 g
Gordura 33 g
Hidratos de carbono 53 g
Fibra 9 g
Gordura saturada 27 g
Sódio 1041 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...