Dispositivos e acessórios
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Preparação 15h
Total 9h 15min
4 portions
Ingredientes
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.8 g
Energia
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Gordura
55 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Spring onion pork ribs
1h
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min