Dispositivos e acessórios
Chicken and Prawn Siew Mai
Preparação 10min
Total 45min
30 pieces
Ingredientes
-
carrot50 g
-
coriander leaves4 sprigs
-
450 g boneless chicken thighs, mincedminced chicken450 g
-
prawn, raw, medium size, peeled minced150 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil10 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
prawn, raw, medium size, peeled (cut into small cubes)150 g
-
dumpling wrapper (wanton skin)1 packet
-
cooking oil1 tbsp
-
water600 g
-
carrots chopped30 g
-
goji berries10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
327.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
351.7 kJ /
84.1 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Singapore Laksa
55min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Sayur Asem
15min
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Blueberry Coffee Cake
1h
Choco tarte with curls pears
Nenhuma avaliação
Indonesian white spice paste
35min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Black garlic and onion jam
55min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min