Dispositivos e acessórios
Ginger bundt cake
Preparação 15min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
butter cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing120 g
-
raw almonds100 g
-
fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
buttermilk190 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs3
-
spelt flour (see Tips)210 g
-
ground ginger1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172.4 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1043.3 kJ /
248.3 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
20.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Chia coconut bread
2h 40min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Apricot macadamia biscuits
40min
Apple Nut Bread
1h 25min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Lime sour cream bundt cake
50min
Pepita almond Florentines
1h
Coconut butter cake
1h
Zucchini slice
45min
Healthy biscuits
35min
Almond and date bars
2h 15min