Dispositivos e acessórios
Ginger bundt cake
Preparação 15min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
butter cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing120 g
-
raw almonds100 g
-
fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
buttermilk190 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs3
-
spelt flour (see Tips)210 g
-
ground ginger1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172.4 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1043.3 kJ /
248.3 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
20.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gingerbread
1h 30min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Almond and pear tart
40min
Apple shortcake
1h 50min
Apple sponge pudding
1h 20min
Lime sour cream bundt cake
50min
Sago custard puddings
35min
Apple tea cakes
1h 10min
Pumpkin loaf
1h 45min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min