Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Proteína
- 15.5 g
- Hidratos de carbono
- 50.6 g
- Gordura
- 38.7 g
- Gordura saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1346 mg
Receitas alternativas
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Mushroom risotto
30min
Rice salad
1h
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Asparagus and pea omelette
20 min
Smoked salmon slice
2u. 40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Gruyère salmon patties with salad
1h 20 min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Savoury crêpes
45min