Dispositivos e acessórios
Ricotta and polenta chips
Preparação 20min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
420.7 mg
Proteína
20.3 g
Energia
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart snacking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Pascualina
1h 45min
Polenta
25min
Gnocchi
1h 40min
Kumara pie
1h 45min
Ricotta gnocchi
2h
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Silverbeet and mushroom calzone
2h