Dispositivos e acessórios
Tahini and Beetroot Dip
Preparação 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
910 kJ /
220 kcal
Gordura
17.6 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Aubergine and Almond Dip
20min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Beetroot Houmous
15min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Salsa Verde
10min
Houmous
13h 30min