Dispositivos e acessórios
Pumpkin Kaya
Preparação 5min
Total 35min
2 jars
Ingredientes
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
11 g
Energia
2414 kJ /
577 kcal
Gordura
24 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
91 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Pineapple Tarts
1h 30min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Soy Milk
35min
Wholemeal Mantou
1h
Homemade Pandan Kaya
55min