Dispositivos e acessórios
Pumpkin Kaya
Preparação 5min
Total 35min
2 jars
Ingredientes
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
11 g
Energia
2414 kJ /
577 kcal
Gordura
24 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
91 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Homemade Soy Milk
35min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Pineapple Tarts
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24h 30min
Sesame Balls
10min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Wholemeal Mantou
1h
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min