Dispositivos e acessórios
Taiwanese Traditional Meat Floss
Preparação 20min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1252.5 mg
Proteína
34.1 g
Energia
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
22.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sesame Crème
10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 godz. 30 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min