Dispositivos e acessórios
Steamed Tofu
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
626.5 mg
Proteína
27.4 g
Energia
1232 kJ /
294.5 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Steam Supreme
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetarian Japchae
45min
Millet
45min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Tofu stew
30min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Tofu stew
30min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Tofu Stew
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min