Dispositivos e acessórios
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
764.1 mg
Proteína
39.8 g
Energia
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Gordura
50.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
72.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Watercress Soup
Nenhuma avaliação
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Stir Fried French Beans
15min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Chicken with Peppers and Rice
1h