Dispositivos e acessórios
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Preparação 15min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31.5 g
Energia
1315 kJ /
314 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sautéed Prawns
15min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Lamb Stew
50min
Fish Stew
45min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min