
Dispositivos e acessórios
Curried Prawns with Rice
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
312 kcal /
1306 kJ
Proteína
18 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
22 g
Fibra
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda