Dispositivos e acessórios
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Preparação 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
952 mg
Proteína
37 g
Energia
1645 kJ /
391 kcal
Gordura
8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Ratatouille
40min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Spiced Red Wine Pears
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Venison and Potato Goulash
50min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Gluten-free Christmas Pudding
12h 20min
Beef in Stout
1h 40min