Dispositivos e acessórios
Chickpea Soup (Revithia)
Preparação 5min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed, drained250 g
-
water plus 250 g chilled1350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1054 kJ /
251 kcal
Gordura
9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Minestrone
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Moroccan Bean Soup
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Lentil and spinach soup
50min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Red Lentil Soup
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min