Dispositivos e acessórios
Greek Easter Bread (Tsoureki)
Preparação 15min
Total 2h 20min
12 portions
Ingredientes
-
mahlepi seeds (see tip)1 tsp
-
mastic gum (opcional) (see tip)3 pieces
-
sugar105 g
-
milk100 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (see tip)2 tsp
-
medium eggs 1 beaten for glazing4
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
unsalted butter soft70 g
-
fine sea salt1 pinch
-
flaked almonds (opcional) for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1023 kJ /
243 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Apple Cake
1 Std.
Potato Cakes
45 Min
Nut Cupcakes
30 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Pumpkin Doughnut Fingers
1 Std. 30 Min
Coconut Cake
1 Std. 20 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min