Dispositivos e acessórios
Scrambled Tofu
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
510 kJ /
122 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Tofu Balls
35min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Miso Ramen
30min
Kimchi stew
30min
Tofu Ramen Bowl
55min
Soy bolognese
40min
Steamed Tofu
30min
Tofu scramble
25min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min