Dispositivos e acessórios
Scrambled Tofu
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
510 kJ /
122 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Tofu stew
30 Min
Shiitake mushroom sauce
45 Min
Tofu Balls
35 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Kimchi stew
30 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Tofu scramble
25 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min