Miso fish with green beans and chickpea puree
TM6

Miso fish with green beans and chickpea puree

3.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g miso paste
  • 30 g sugar
  • 1 tbsp honey
    ou 1 tbsp mirin
  • 2 tbsp white wine
    ou 2 tbsp sake
  • 1 tbsp soy sauce
  • 4 tbsp sesame oil
  • 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
  • 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
    ou 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
  • 300 g water
  • ½ tsp salt
  • 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
  • 300 g green beans, fresh or frozen

Nutrição
por 1 portion
Energia
2663 kJ / 636.5 kcal
Proteína
46.3 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gordura
29 g
Gordura saturada
4 g
Fibra
12.9 g
Sódio
1628.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas