Dispositivos e acessórios
Miso fish with green beans and chickpea puree
Preparação 20min
Total 3h
4 portions
Ingredientes
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1628.6 mg
Proteína
46.3 g
Energia
2663 kJ /
636.5 kcal
Gordura
29 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Bern-style Rösti
40min
Grated Potato Pancakes
35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Tofu stew
30min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min