Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g miso paste
- 30 g sugar
-
1
tbsp honey
ou 1 tbsp mirin -
2
tbsp white wine
ou 2 tbsp sake - 1 tbsp soy sauce
- 4 tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
ou 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
- 300 g green beans, fresh or frozen
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Proteína
- 46.3 g
- Hidratos de carbono
- 51.6 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sódio
- 1628.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30min
All-in-one chicken Congee
35 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30 min
Ginger Pork
25min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1u.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1sa 5 dk
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min