
Dispositivos e acessórios
Ayam kapitan (chicken curry)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Nutrição por 1 portion
Energia
488.8 kcal /
2052.9 kJ
Proteína
46.6 g
Gordura
28.7 g
Hidratos de carbono
7 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
9.4 g
Sódio
777.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Nasi Lemak
45min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nyonya Steamed Fish
45min
Chicken Rendang
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min