Dispositivos e acessórios
Ayam kapitan (chicken curry)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
777.4 mg
Proteína
46.6 g
Energia
2052.9 kJ /
488.8 kcal
Gordura
28.7 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Nasi Lemak
45 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Char Kway Teow
15 Min
Masala Squid
25 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min