Dispositivos e acessórios
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Preparação 15min
Total 20min
1 Total recipe
Ingredientes
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
3376.2 mg
Proteína
2.6 g
Energia
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Gordura
50.9 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
10.7 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Essentials
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Nasi Lemak
45 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Chicken Porridge
35 Min