Dispositivos e acessórios
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opcional) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
762 kJ /
182.1 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Char Kway Teow
25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Congee
1h 30min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
KL Hokkien Noodles
35min
All-in-one chicken congee
35min