Dispositivos e acessórios
Douhua (soybean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
17.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
198.3 kJ /
47.4 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Seafood Kimchi Udon Soup
Nenhuma avaliação
Sambal Belacan
5min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Black sesame cream soup
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Ube ice cream
12h 10min
Homemade Soy Milk
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Calamansi Juice
5min