Dispositivos e acessórios
Douhua (soybean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
17.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
198.3 kJ /
47.4 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Char Kway Teow
25min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nenhuma avaliação
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Hainanese chicken and rice
1h 50min