French Onion Soup (TM6)
TM6

French Onion Soup (TM6)

2.7 (15 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
  • 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g olive oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 ½ tsp dark muscovado sugar
  • 65 g plain flour
  • 50 g white wine vinegar
  • 800 g water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 dried bay leaf
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Nutrição
por 1 portion
Energia
979 kJ / 234 kcal
Proteína
8 g
Hidratos de carbono
23 g
Gordura
13 g
Gordura saturada
5 g
Fibra
2.1 g
Sódio
819 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas