Dispositivos e acessórios
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Preparação 10min
Total 1h 10min
150 g
Ingredientes
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 150 g
Proteína
33.8 g
Energia
2314.3 kJ /
551 kcal
Gordura
39 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
13.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Essentials
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Sambal Petai Prawns
20min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Vada
2h 35min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min