Dispositivos e acessórios
Sweet and Sour Pork Ribs
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
pork ribs cut in pieces (4 cm)600 g
-
water650 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
sugar40 g
-
black vinegar60 g
-
light soy sauce80 g
-
spring onion cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh ginger slices30 g
-
garlic cloves40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1455 kJ /
348 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Chicken
5h 10min
Spring onion pork ribs
1h
Oil-free Honey Chicken Wings
45min