Dispositivos e acessórios
Mala Bakkwa
Preparação 5min
Total 4h 35min
30 pieces
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
109 mg
Proteína
3 g
Energia
177 kJ /
42 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Shallot Oil
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Homemade Pandan Kaya
55min