Dispositivos e acessórios
Mala Bakkwa
Preparação 5min
Total 4h 35min
30 pieces
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
109 mg
Proteína
3 g
Energia
177 kJ /
42 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Shallot Oil
25min
Soy Sauce Chicken
45min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Dried Shrimp Sambal
55min