Dispositivos e acessórios
Pork Balls
Preparação 5min
Total 20min
20 pieces
Ingredientes
-
pork shoulder loin cold300 g
-
salt1 tsp
-
spring onions3 cm
-
garlic cloves3
-
caster sugar1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
127 mg
Proteína
4 g
Energia
226 kJ /
54 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sesame Crème
10min
Mock Fin Soup
35min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min