Dispositivos e acessórios
Chrysanthemum Tofu Soup
Preparação 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
421 mg
Proteína
6 g
Energia
414 kJ /
99 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fried vegetables
10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mock Fin Soup
35min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Mapo tofu
15min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Stir-fried Clams
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min