Dispositivos e acessórios
Chrysanthemum Tofu Soup
Preparação 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
421 mg
Proteína
6 g
Energia
414 kJ /
99 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Salted Chicken
5h 10min
Yam Rice
45min
Tomato-egg soup
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min