Dispositivos e acessórios
Vegan Christmas cake
Preparação 20min
Total 27h 10min
20 portions
Ingredientes
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water40 g
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
coconut sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
wholemeal plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
salt¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.4 g
Energia
1308 kJ /
311.4 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
46.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Mushroom stock paste
1h 35min
Vegan moussaka
1h 50min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan mayonnaise
15min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Mixed mushroom burgers
50min
Vegan butter
8h 5min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min