Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1403 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 15 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 350 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Irish Potato Soup
35min
Ham Hock Potato Bake
35min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1h 50min
Ham and Onion Bread
30 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min