Versões compatíveis
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (opcional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Gordura
- 66 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Quick Cheese Soufflés
45min
Meringue Topped Mince Pies
55 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Chocolate Fondants
40min
Millionaire's Chocolate Tart
2 Std. 20 Min
Whipped Cream
10 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 Std.
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min