Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour, plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1454.3 kJ / 346.3 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Baked honey cheesecake
4h 20min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Double ginger and pear cake
1h 35 min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 Std. 20 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min