Dispositivos e acessórios
Profiteroles
Preparação 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Choux pastry
-
water150 g
-
butter, unsalted cut in pieces80 g
-
salt1 pinch
-
sugar (10 g)2 tsp
-
flour120 g
-
eggs (53-63 g each)3
Chocolate sauce
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces250 g
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
731.8 kJ /
174.9 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Panna Cotta
6h 15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Choux Pastry
2h
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Raspberry Cheesecake
3h 25min
Profiteroles
2h 15min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4h 40min
Lemon meringue tart
2h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min