Dispositivos e acessórios
Profiteroles
Preparação 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Choux pastry
-
water150 g
-
butter, unsalted cut in pieces80 g
-
salt1 pinch
-
sugar (10 g)2 tsp
-
flour120 g
-
eggs (53-63 g each)3
Chocolate sauce
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces250 g
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
731.8 kJ /
174.9 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Lemon Tart
4h 30min
Lemon meringue tart
2h 30min
Custard
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Chocolate Fondants
40min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Béchamel Sauce
15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Choux Pastry
2h
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Crème Pâtissière
15min