Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 140 - 170 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 140 g dry cider, room temperature
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 2 Tbsp unsalted butter, diced
- 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
- 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2345 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 31 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Toad in the Hole
1h
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Chicken and Pear Pie
2 godz. 40 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Yorkshire Pudding
1h