Dispositivos e acessórios
Cedar-wrapped pork with rosemary
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1327 mg
Proteína
62.4 g
Energia
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min