Dispositivos e acessórios
Warm capsicum and tomato salad with olives
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
772.6 mg
Proteína
5.4 g
Energia
710.7 kJ /
169.2 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Salmon niçoise salad
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Fresh fennel salad
10min