Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Proteína
- 25.1 g
- Hidratos de carbono
- 21.5 g
- Gordura
- 75.5 g
- Gordura saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 1514 mg
Receitas alternativas
Creamy miso mushroom udon
45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
No fail mash potato
20 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Stir Fried French Beans
15 Min
Emu Stew (Mark Olive)
25 Min
Vegetable and herb seasoning
4h
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
All-in-one chicken congee
35min