
Dispositivos e acessórios
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Preparação 10min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Nutrição por 1 portion
Energia
618.9 kcal /
2599.4 kJ
Proteína
23.6 g
Gordura
46.9 g
Hidratos de carbono
26 g
Fibra
11.7 g
Gordura saturada
13.2 g
Sódio
610.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mark Southon
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia