Dispositivos e acessórios
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Preparação 10min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610.7 mg
Proteína
23.6 g
Energia
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Gordura
46.9 g
Fibra
11.7 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mark Southon
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Homemade ricotta
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1h
Ginger slice
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min