Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 220 g wholemeal spelt flour
- 4 makrut lime leaves, veins removed
- 1 egg
- 40 g water
- 60 g extra virgin olive oil
- 6 spring onions/green onions, trimmed and cut into quarters
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 80 g Thai green curry paste (see Tips)
- 100 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 500 g chicken mince
- 17 g fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1 egg yolk, lightly beaten
- ½ tsp tamari sauce
- 1 tbsp sesame seeds
Salad
- 120 g mixed salad leaves
- 120 g carrot, peeled and grated
- 30 g eschalot, finely sliced
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 20 g rice bran oil
- 1 Lebanese cucumber, sliced
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1850 kJ / 443.3 kcal
- Proteína
- 25.7 g
- Hidratos de carbono
- 31.7 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 4.5 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 618.3 mg
Receitas alternativas
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1h 30 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Easy citrus pie
1h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Mushroom and kale risotto
55 min
Traditional sausage rolls
50min