Dispositivos e acessórios
Apple, leek and sage sauce
Preparação 5min
Total 15min
480 g
Ingredientes
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 40 gram
Sódio
73.6 mg
Proteína
0.3 g
Energia
137 kJ /
33 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Apple sauce
20min
Brandy cream
15min
Lime glaze
40min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Red onion relish
50min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min