Dispositivos e acessórios
Apple, leek and sage sauce
Preparação 5min
Total 15min
480 g
Ingredientes
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 40 gram
Sódio
73.6 mg
Proteína
0.3 g
Energia
137 kJ /
33 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hollandaise sauce
15min
Coleslaw
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Béchamel sauce
20min
Cauliflower gratin
1h
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Lamb Moussaka
1h 30min
Pork san choy bau
25min
Mint sauce
5min