Dispositivos e acessórios
Apple, leek and sage sauce
Preparação 5min
Total 15min
480 g
Ingredientes
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 40 gram
Sódio
73.6 mg
Proteína
0.3 g
Energia
137 kJ /
33 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry bacon stuffing
10min
Panforte
1h 30min
Curried sausages and lentils
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Chicken and port pâté
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Prune and orange stuffing
10min
Brandy cream
15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Diane sauce
20min