Dispositivos e acessórios
Torta di rose salato (savoury "roses")
Preparação 30min
Total 3h
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk100 g
-
water130 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting300 g
-
wholemeal plain flour140 g
-
salt1 tsp
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
poppy seeds30 g
-
egg1
Broccoli filling
-
broccoli cut into pieces180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
smoked ham diced170 g
-
cream cheese120 g
-
Swiss cheese cut into pieces (see Tips)120 g
-
salt to taste¼ tsp
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
435.6 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1148.9 kJ /
273.5 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Focaccia
2h 5min
Jackfruit nuggets
1h 40min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3h 30min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Quick veggie pasta salad
30min
Pizza log
1h 55min
Apple and ginger paste
6h 15min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2h 45min
Wholemeal crumpets
1h 40min