Versões compatíveis
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 3.4 g
- Gordura
- 10.1 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 472.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Kung Pao chicken
1h 30 min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Pork san choy bau
25 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Thai beef salad
1h 15min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Wonton soup (pork)
45 min