Versões compatíveis
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Proteína
- 31.9 g
- Hidratos de carbono
- 32.7 g
- Gordura
- 30.2 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 1942.4 mg
Receitas alternativas
Goi muc (squid salad)
45 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Thai red curry paste
15 Min
Thai beef salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Chiang Mai noodles
25 Min
Thai red curry paste
10 Min
Gyoza meatballs
35 λεπτ.
Mango rice
35 λεπτ.
Asian chicken noodle salad
45 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai red chicken curry
30min
Thai red pork curry
35 λεπτ.