Dispositivos e acessórios
Peanut soba noodle wonton cups
Preparação 20min
Total 40min
24 piece
Ingredientes
Wonton cups
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
wonton wrappers thawed24
-
sea salt¼ tsp
Slaw
-
water1600 g
-
dried soba noodles broken into halves180 g
-
olive oil1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 30 g)2
-
purple cabbage cut into pieces (approx. 330 g)¼
-
white cabbage cut into pieces (approx. 430 g)¼
-
carrots cut into pieces (4 cm) (approx. 200 g)2
Peanut dressing
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
peanut butter100 g
-
rice wine vinegar60 g
-
sesame oil45 g
-
soy sauce60 g
-
honey2 tbsp
Garnishes
-
roasted salted peanuts80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
sesame seeds1 tbsp
-
limes cut into wedges, to serve2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
236.2 mg
Proteína
3.2 g
Energia
474 kJ /
113 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basil pesto
10min
Tamarind paste
45min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Asian chicken noodle salad
45min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Chunky basil pesto dip
10min