Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs, for coating
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only (see Tips)
- 1000 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 2 eggs
- 100 g self-raising flour
- 1 tsp dried oregano (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 529.2 kJ / 126 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 13.5 g
- Gordura
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sódio
- 549.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Steamed lemon cake
2h 20min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Sago plum pudding
28h 15min
Yoghurt cake
1h 40min
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Apple shortcake
1h 50 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Chewy pistachio biscuits
45min
Buttermilk corn cakes
25 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1h 10min