
Dispositivos e acessórios
Braised Lamb Shanks
Preparação 20min
Total 3h 35min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
cornflour2 tsp
-
water100 g
-
red wine200 g
-
balsamic vinegar60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lamb shanks (approx. 4)1550 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Nutrição por 1 portion
Energia
1259 kcal /
5255 kJ
Proteína
79 g
Gordura
71 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Comfort food in cast iron
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia