![Braised Lamb Shanks Braised Lamb Shanks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49eb15956f25f2db2c8c1b5e633d1fcd/Derivates/11df2cefcb86ba19b951d737113d6e09cf5256bb.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Proteína
- 79 g
- Hidratos de carbono
- 64 g
- Gordura
- 71 g
Receitas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1u. 10min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1u. 50min
Spaghetti one bowl-ognese
40 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Traditional sausage rolls
50 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Creamy beef curry
1h 15 min
Apricot Chicken
35min